Voor NHG-NWWI en EPA-label SCHUDDEBEURS MAKELAARDIJ
Bij aankoop van een nieuwe woning of het wijzigen van uw huidige hypotheek vraagt de bank een recent taxatierapport van de woning. Sinds eind 2009 zijn de eisen die aan zo'n rapport worden gesteld ernstig verzwaard en lang niet iedere makelaar/taxateur kan aan die eisen, gesteld door het NWWI- het Nederlands Woning Waarde Instituut, voldoen en zonder NWWI-Taxatierapport wordt er geen NHG-(Nederlandse Hypotheek Garantie met extra lage rente)hypotheek vertrekt.

SCHUDDEBEURS MAKELAARDIJ te Bleiswijk past zich steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen aan en is derhalve in staat snel een NWWI-Taxatierapport van uw woning te leveren.

Voor NHG is het NWWI-Taxatierapport een vereiste terwijl de meeste banken voor een normale hypotheek deze eis inmiddels eveneens stellen.

Bij aan- of verkoop van een woning ouder dan 10 jaar is er de wettelijk verplichting, gecontroleerd door de notaris bij het transport, tot het laten maken van een ENERGIE PRESTATIELABEL van de betreffende woning.

SCHUDDEBEURS MAKELAARDIJ
is eveneens Rijkserkend EPA-Adviseur wat wil zeggen dat SCHUDDEBEURS MAKELAARDIJ ook het verplichte EPA-label voor u kan verzorgen, zeker prettig voor de koper te weten hoe energiezuinig of energieverspillend uw nieuwe woning is. Als koper moet u dit EPA-label zeker eisen bij koop.

VAKGEBIED:
SCHUDDEBEUR MAKELAARDIJ is gecertificeerd en ingeschreven in de registers van Vastgoedcert als Makelaar/Taxateur van woningen-winkels-bedrijfsruimten-kantoren en WOZ-(wet onroerend zaken) en Rijkserkend EPA-Adviseur

WERKGEBIED:
SCHUDDEBEURS MAKELAARDIJ werkt in een straat van 15 km rondom de plaats van vestiging, Bleiswijk en betreft de plaatsen: Pijnacker-Nootdorp-Berkel en Rodenrijs-Bergschenhoek-Bleiswijk-Zoetermeer-Benthuizen- Zevenhuizen-Waddinxveen-Moerkapelle-Gouda-Moordrecht-Nie uwerkerk aan den IJssel-Capelle aan den IJssel-Rotterdam benoorden de Maas

KWALIFICATIES:
Beedigd/gecertificeerd makelaar/taxateur van woningen bedrijfsgebouwen en WOZ-objecten en als zodanig ingeschreven in de registers van VASTGOEDCERT, lid van de NVM-Nederlandse Vereniging van Makelaars en Rijkserkend EPA-adviseur.